Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci

de farfuriavesela in Porc, 11 Apr 2014 | 6726 vizualizari

 

Cotletele de porc le-am transformat in niste rulouri interesante, umplute cu cascaval, ardei gras si ciuperci, si care pot lasa impresie foarte buna asupra musafirilor atat prin aspect cat si prin gust.

Vreti sa vedeti cu am pregatit aceaste rulouri? urmariti filmul nostru!!
http://youtu.be/DJf1l2icmSY

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc dezosate
  • 5-6 ciuperci champignon
  • 1 ardei gras taiat cubulete
  • 5 betisoare de cascaval
  • sare, piper, cimbru
  • putin ulei
  • apa
  • scobitori pentru a prinde rulourile
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci:

Cotletele de porc se spala si se bat cu un ciocan de snitele pentru a avea o suprafata cat mai intinsa si se condimenteaza. Ciupercile se spala si se taie cubulete, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei si condimente, ca sa se inmoaie si sa scada apa pe care si-o lasa.

Pe fiecare cotlet de aseaza un betisor de cascaval, 2 lingurite de ardei gras, 2 lingurite de ciuperci , se strange/ruleaza bine ruloul si se prinde cu scobitori.   Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se pune peste ele putin ulei, piper proaspat macinat si cateva crengute de cimbru, se umple tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si se dau la cuptor. Se pot servi atat reci, ca aperitiv, cat si calde alaturi de o salata plina de culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

13.04.2014, 15:37

super bune

farfuriavesela 1

13.04.2014, 20:22

multumesc mult!!!

simsim82 1

22.04.2014, 08:37

Mmmmm ce bun! Trebuie incercata reteta cat de curand!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de porc umplute cu legume